π™„π™£π™©π™šπ™£π™©π™žπ™šπ™¨ π™šπ™£ π™Ÿπ™€π™ͺ𝙬 π™«π™šπ™§π™¨π™˜π™π™žπ™‘π™‘π™šπ™£π™™π™š π™‘π™šπ™«π™šπ™£π™¨π™₯π™–π™™π™šπ™£

door Marielle Bremer-Jansen  - oktober 1, 2022

Beperk je intenties en je keuze voor een levenspad  do π™£π™žπ™šπ™© door angst en overtuigingen, maar geef je verlangens vanuit je hart alle ruimte en weet dat alles mogelijk is.

We worden allemaal geboren met verschillende opties aan levenspaden. Het gezegde β€œWie voor een dubbeltje geboren wordt, wordt nooit een kwartje” is niet waar. Jij kan zelf kiezen voor welk levenspad je gaat. Het is je omgeving en zijn de overtuigingen in jezelf die je zicht op wat mogelijk is beΓ―nvloeden en soms zelfs maken dat je blijft waar je bent.  

π™…π™š π™‘π™šπ™«π™šπ™£π™¨π™₯π™–π™™π™šπ™£ π™―π™žπ™Ÿπ™£ 𝙖𝙑𝙨 π™«π™šπ™§π™¨π™˜π™π™žπ™‘π™‘π™šπ™£π™™π™š π™©π™§π™šπ™žπ™£π™¨π™₯π™€π™§π™šπ™£

Stel je bent je leven begonnen op spoor 4, met bijbehorende treinstellen en landschappen. Alles van het spoor voelt vertrouwd, maar in je ooghoeken neem je spoor 5 of 7 waar en zie je waar die naar toe gaan. Je ziet dat beide sporen door mooie landschappen gaan, mooier dan die van spoor 4 en vraagt je af hoe je daar komt. Of dat ook voor jou mogelijk is.

π™…π™žπ™Ÿ 𝙠𝙖𝙣 π™ π™žπ™šπ™―π™šπ™£, π™Ÿπ™š π™π™šπ™—π™© π™–π™‘π™©π™žπ™Ÿπ™™ π™šπ™šπ™£ π™ π™šπ™ͺπ™―π™š

Je kan altijd een keuze maken voor een ander spoor. Vaak is dat makkelijker gezegd dan gedaan, maar begint meestal met kiezen voor wat je π™£π™žπ™šπ™© meer wil. Dan ontstaat letterlijk meer ruimte om te voelen wat je wel wil.

π™žπ™£π™©π™šπ™£π™©π™žπ™šπ™¨ π™ͺπ™žπ™©π™―π™šπ™©π™©π™šπ™£

Wanneer je een keuze wil maken, helpt het om een intentie uit te zetten. Een intentie vanuit een diep verlangen π™―π™€π™£π™™π™šπ™§ beperkende kaders.

Voorbeeld; Je bent op zoek naar een huis in een bepaalde wijk omdat je denkt dat je daar het gelukkigst woont.

Intentie 1: Je wenst dat je een huis krijgt in die wijk, misschien zelfs wel met specifiek huisnummer.

Intentie 2: Je wenst dat je een huis krijgt op een plek met waar je met veel woonplezier en fijne mensen om je heen kan wonen.

Met intentie 1 sluit je alle andere opties uit, opties die je misschien wel veel meer kunnen brengen dan je ooit had gedacht. Je beperkt je keuze door de kennis die je op dat moment hebt.

Belangrijk is wel dat je jouw intentie maakt vanuit je hart. Dat je weet waar je diep van binnen werkelijk behoefte aan hebt. Dat kan vrijheid zijn, maar ook meer zon, voldoende leefruimte of bepaalde woonvorm zijn.

Het zorgt dat je gaat onderzoeken wat echt belangrijk is voor jou in je leven.

Wanneer je dan een keuze hebt gemaakt en op een nieuw spoor bent gekomen, kan het zo maar zo gebeuren dat je nog verder wil. Dat je bewuster bent geworden van alle mogelijkheden en kan je zomaar ineens het leven gaan leven wat je nooit voor mogelijk had gehouden.

π™•π™šπ™© π™Ÿπ™š π™žπ™£π™©π™šπ™£π™©π™žπ™šπ™¨ π™ͺπ™žπ™© 𝙫𝙖𝙣π™ͺπ™žπ™© π™Ÿπ™š 𝙝𝙖𝙧𝙩 π™šπ™£ 𝙑𝙖𝙖𝙩 π™Ÿπ™šπ™―π™šπ™‘π™› π™«π™šπ™§π™¨π™©π™šπ™‘π™™ 𝙨𝙩𝙖𝙖𝙣.

π˜Ώπ™š π™ π™§π™–π™˜π™π™© 𝙫𝙖𝙣 (π™–π™‘π™‘π™šπ™šπ™£ 𝙒𝙖𝙖𝙧) π™¬π™–π™–π™§π™£π™šπ™’π™šπ™£

Het is mijn missie om zoveel mogelijk moeders te helpen een betere relatie met hun kind op te bouwen, juist door goed voor zichzelf te zorgen. Als moeder heb je een grote (de grootste?) impact op het leven van je kind en daarin neem je ook de relatie met je eigen moeder mee. Ik kijk graag met je mee en begeleid je om het kind in jou te helpen en van daaruit de relatie met je kind te verbeteren.

Misschien ben je hierin ook geΓ―nteresseerd