𝘿𝙚 𝙜𝙚𝙣𝙞𝙖𝙡𝙞𝙩𝙚𝙞𝙩 𝙫𝙖𝙣 𝙝𝙚𝙩 𝙐𝙣𝙞𝙫𝙚𝙧𝙨𝙪𝙢

door Marielle Bremer-Jansen  - oktober 27, 2022

Het universum gééft en ik ben vaak zó onder de indruk hoe ze dat doet.

Ze brengt mensen bij elkaar en schept situaties waarbij iedereen die betrokken is zijn les kan leren. Ik noem dat ‘Het mes snijdt multidimensionaal’ en wel op zo’n manier dat we zelf nooit kunnen bedenken.

Denk je nu “Klinkt leuk, maar waarom kom ik dan altijd dezelfde ‘moeilijke’ mensen tegen? Kom ik iedere keer weer terecht in ingewikkelde relaties en dezelfde rol van pleaser en volger of juist de verzorgende en sterke?

𝘼𝙡𝙡𝙚𝙨 𝙗𝙚𝙜𝙞𝙣𝙩 𝙗𝙞𝙟 𝙡𝙪𝙞𝙨𝙩𝙚𝙧𝙚𝙣 𝙣𝙖𝙖𝙧 𝙟𝙚 𝙜𝙚𝙫𝙤𝙚𝙡, 𝙙𝙖𝙩 𝙞𝙨 𝙟𝙚 𝙠𝙤𝙢𝙥𝙖𝙨 𝙚𝙣 𝙡𝙚𝙞𝙙𝙩 𝙟𝙚 𝙙𝙚 𝙬𝙚𝙜.

Klinkt ook makkelijker dan dat het is. Ik snap het als je die ruimte niet voelt of bang bent voor het gedoe dat het geeft.

Begin daarom klein en dus eerst in jezelf. Neem dat wat je voelt serieus, ALTIJD. Je hoeft het nog niet uit te spreken, maar alleen maar waar te nemen. Soms komt het voorbij als een vleugje of als een heel kort beeld (alsof je de deur héél even opendoet en daarna gauw weer dicht), noteer het intern en neem het mee.

Het inzicht komt vaak achteraf, anders kan je de les ook niet leren, dat doe je immers door te ervaren. Het is wel zo dat hoe meer je luistert naar je gevoel, hoe meer je dat ontwikkeld en hoe sneller je inzicht komt.

𝙎𝙞𝙜𝙣𝙖𝙡𝙚𝙣, 𝙨𝙮𝙣𝙘𝙝𝙧𝙤𝙣𝙞𝙘𝙞𝙩𝙚𝙞𝙩 𝙚𝙣 𝙛𝙡𝙤𝙬

Naast leren luisteren naar je gevoel, leer je de signalen te herkennen en dat kan best verwarring geven. Hoe weet je of je angst een blokkade is of juist een waarschuwing en wanneer moet je door je weerstand heen of niet?

De rode draad is dat signalen vanuit het universum altijd liefdevol zijn en je ondersteunen in je zoektocht naar je-zelf.

Het universum is er niet om je angst in te boezemen of te laten twijfelen aan jezelf, maar juist om je kracht en het vertrouwen in jezelf te (her)vinden en weer op te bouwen. Daar horen moeilijkere periodes bij, noem het de bodem of donker. Durven vertrouwen in een paradijselijke omgeving is makkelijk, maar het groeit juist wanneer je dat ook kan op een lastigere plek. Die plekken zorgen dat je in beweging komt en op zoek gaat. Inzicht krijgt in de reden van je ervaring en je uitdaagt om te vertrouwen op je gevoel, eigen wijsheid en het universum.

Zo herstel je de verbinding met jezelf waardoor er synchroniciteit ontstaat, je herkend de signalen en ziet dat ze op het juiste moment komen wat je ondersteunt in je eigen flow.

𝙁𝙡𝙤𝙬 𝙞𝙨 𝙜𝙚𝙚𝙣 𝙧𝙚𝙘𝙝𝙩𝙚 𝙬𝙚𝙜, 𝙢𝙖𝙖𝙧 𝙚𝙚𝙣 𝙤𝙣𝙩𝙙𝙚𝙠𝙠𝙞𝙣𝙜𝙨𝙧𝙚𝙞𝙨 𝙢𝙚𝙩 𝙥𝙧𝙖𝙘𝙝𝙩𝙞𝙜𝙚 𝙗𝙤𝙘𝙝𝙩𝙚𝙣 𝙖𝙡𝙨 𝙫𝙚𝙧𝙧𝙖𝙨𝙨𝙞𝙣𝙜, 𝙢𝙤𝙤𝙞𝙚 𝙩𝙤𝙘𝙝𝙩𝙚𝙣 𝙖𝙡𝙨 𝙪𝙞𝙩𝙙𝙖𝙜𝙞𝙣𝙜 𝙚𝙣 𝙩𝙖𝙡𝙡𝙤𝙯𝙚 𝙢𝙤𝙜𝙚𝙡𝙞𝙟𝙠𝙝𝙚𝙙𝙚𝙣.

𝙃𝙚𝙩 𝙛𝙚𝙚𝙨𝙩 𝙫𝙖𝙣 𝙟𝙚𝙯𝙚𝙡𝙛 𝙆𝙚𝙣𝙣𝙚𝙣, 𝙃𝙚𝙧𝙠𝙚𝙣𝙣𝙚𝙣 𝙚𝙣 𝙀𝙧𝙠𝙚𝙣𝙣𝙚𝙣

Het is mijn missie om zoveel mogelijk moeders te helpen een betere relatie met hun kind op te bouwen, juist door goed voor zichzelf te zorgen. Als moeder heb je een grote (de grootste?) impact op het leven van je kind en daarin neem je ook de relatie met je eigen moeder mee. Ik kijk graag met je mee en begeleid je om het kind in jou te helpen en van daaruit de relatie met je kind te verbeteren.

Misschien ben je hierin ook geïnteresseerd