EVEN VOORSTELLEN,

Practice what you preach~preach what you practice

Ik ben altijd al bezig geweest met ontwikkeling. Die van mijzelf, maar ook die van anderen. Ik observeerde mensen, situaties en onderliggende verhoudingen. Daarmee was de eerste helft van mijn leven er vooral voor leren, ervaren en ontwikkelen. Al stopt dat natuurlijk nooit. 

De tweede helft is er vooral voor professioneel werken als ontwikkelingscoach. Spiritueel, energetisch, systemisch en praktisch.

Na mijn optiekopleiding ben ik gaan werken bij een fabrikant van brillenglazen. Als glasspecialist hielp ik mensen die niet konden wennen aan hun bril en heb zo mijn analytisch kijken en luisteren verder ontwikkeld.

In mijn zwangerschapsverlof van onze tweede heb ik (wij) bewust de keuze gemaakt om te stoppen met dit werk en kreeg zo meer ruimte voor de ontwikkeling van onze kinderen en ons gezin. Natuurlijk had dit budgettair gevolgen en moesten we vele keuzes maken, maar de grote rijkdom die wij ervaarden was vooral de tijd. Ik had de tijd om me te verdiepen in alles wat we tegen kwamen tijdens hun ontwikkeling. En dat was best veel, dus “stoppen met werken” klopt eigenlijk niet…

We hebben altijd bewust gekeken naar de onderliggende oorzaak als we ergens tegenaan liepen. 

Zo hebben we ons individueel en als geheel kunnen ontwikkelen waardoor we nu als gezin een fijne basis hebben van waaruit we verder kunnen blijven groeien.  

adres

Weldscamp 40

6905 CW Zevenaar

social media

overig

kvk: 82787948

%d bloggers liken dit: