INDIVIDUEEL:

Wil je je leven op een fijne manier vorm geven vanuit wie je in oorsprong?

Dat is een proces van inzicht, helen en stappen zetten. Alles wat je doet, ervaart en voelt heeft een oorzaak en gebeurt over het algemeen.

Inzicht helpt je om een beeld te krijgen van oorzaak en gevolg. Een healing om je energie(lichaam) te helen zodat je makkelijker bij jezelf

komt en samen met de praktische tools helpt om nieuwe stappen te maken. 

Om de ruis en mist die jouw eigen kern bedekt op te ruimen en te helen ontvang je bij mij:·      Inzicht in de invloed van jouw familiesysteem op jouw ontwikkeling.

·      Inzicht in de oorsprong van je patronen, blokkades, angsten, lichamelijke klachten, verdriet, gewicht.                          

          Alles waar je tegenaan loopt.

·      Inzicht in hoe je jouw binnenwereld terug ziet in jouw buitenwereld, je omgeving.

·      Healing op emotionele “blauwe plekken”.

·      Healing op energetische ballast en blokkades.

·      Healing op een familielijn.

·      Handvatten om stappen te zetten en patronen te veranderen.

·      Oefeningen in hoe je om kunt gaan met je eigen emoties en energie.

Zo ontvang je begeleiding in jouw proces op weg naar jezelf en kom je (weer) in contact met je eigen wijsheid en kracht.

Na een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek plannen we een aantal keer om een start te maken om daarna te kijken waar je wensen liggen om je verder te ontwikkelen. Je bepaalt zelf op welk “station” je uit stapt. Je kan ook altijd weer instappen. Het is jouw reis.

Per uur vraag ik €50,-. Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur en komt dan op €75,- inclusief btw voor particulieren. Exclusief voor bedrijven

 

WORKSHOP: “KOM THUIS BIJ JEZELF”

in vier sessies van 2 a 2,5 uur in een groep van maximaal 4 personen duiken we aan de hand van jullie eigen verhalen in de uitleg van familiesystemen.


1.    De eerste sessie gaan we in op de geschiedenis van ieders familiesysteem. Je krijgt inzicht in de grotere lijnen en invloeden en ik sluit af met een healing.

2.    De tweede sessie gaan we in op de vrouwenlijn en de relatie met je (biologische)moeder. Welke invloed zij heeft gehad  en  hoe het je relatie met andere vrouwen en eventuele kinderen heeft beïnvloed. Uitleg over vrouwelijke energie en hoe deze in jouw systeem is ontwikkeld. Als afsluiting een healing op de vrouwenlijn.

3.    De derde sessie gaan we in op de mannenlijn en de relatie met je (biologische)vader. Welke invloed hij heeft gehad en hoe het je relatie met andere mannen en eventuele kinderen heeft beinvloed. Uitleg over mannelijke energie en hoe deze in jouw systeem is ontwikkeld en ter afsluiting een healing op de mannenlijn.

4.    De vierde sessie kijken we naar grenzen, herken en erken jij ze, bij jezelf en bij anderen. Overtuigingen en patronen en hoe je binnenwereld zich laat zien in jouw buitenwereld. Als afsluiting een healing.

Door het delen van elkaars verhalen ervaar je dat je nooit de enige bent, verbreed je je perspectief, krijg je meer inzicht of werkt het juist als een spiegel.

Prijs in overleg.


PRESENTATIE:

Heb je behoefte aan uitleg voor een groep. Ik verzorg een presentatie met overzichtelijke en heldere uitleg over de invloed van familiesystemen en systemen binnen alle soorten relaties, overlevingsmechanismen, patronen, overtuigingen en keuzes. Toegankelijk en natuurlijk met ruimte voor interactie.

Prijs in overleg.

 

adres

Weldscamp 40

6905 CW Zevenaar

social media

overig

kvk: 82787948

%d bloggers liken dit: