INDIVIDUEEL:

Bevrijd jezelf van angsten, verdriet, pijn en invloeden van buitenaf.

Door inzicht, healing en stappen zetten kom je steeds dichter bij wie jij in je kern bent.

Haal de ruis van twijfel, onzekerheid en overtuigingen uit jouw eigen systeem en ontdek weer wie je in de basis bent.· Krijg inzicht in je angsten, verdriet, pijn, trauma’s en lichamelijke klachten.                          

·  Ontvang healing op blokkades en invloeden in jouw familielijn

·  Krijg balans in zorg voor jezelf en de mensen om je heen.

Ik ondersteun je en begeleid je in jouw proces van groei en loslaten. Help jouw verdriet en pijn te helen, maar zorg dat je de wijsheid van al je ervaringen behoudt. Zo kom je weer bij jezelf en wie je in je kern bent. 

Neem vrijblijvend contact op voor een telefonisch kennismakingsgesprek. Dan kan ik je vertellen hoe en waarmee ik je kan helpen.

Gemiddeld komen mensen 4 a 5 keer. De vragen en hordes die er waren bij aanvang zijn dan beantwoord en genomen, maar soms ontstaan er nieuwe vragen. Je kan altijd verder groeien en ontwikkelen en meer afspraken maken. Net wat je wensen zijn. Het is jouw reis en je bepaalt zelf op welk “station” je uit stapt en natuurlijk kan je altijd later weer instappen.

Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur en kost €75,- inclusief

 

WORKSHOP: “JOUW GEZIN”

Een workshop vol inzicht en herkenning van 3 uur met maximaal 4 personen.

Maak op een laagdrempelige manier kennis met jouw eigen gezin en familiesysteem en krijg inzicht in de onderliggende emoties en knelpunten.

In deze workshop heb je jouw eigen tafelopstelling (met poppetjes) van jouw gezin of familie. Door het meekijken met anderen en het delen van verhalen krijg je nog meer inzicht in hoe een familiesysteem kan werken. De verschillende invalshoeken en herkenning zijn fijn en werken ondersteunend. 

Workshopdata:

zondagmiddag 2 oktober van 13:30 -16:30

zondagmiddag 6 november van 13:30 – 16:30

zondagmiddag 4 december van 13:30 – 16:30


Heb je zelf een groepje van minimaal 3 bij elkaar dan kunnen we ook een afspraak inplannen op een ander gewenst moment


kosten workshop zijn €35,- inclusief, natuurlijk met koffie/thee en wat lekkers
PRESENTATIE:

In deze presentatie neem ik je mee in de uitleg over verschillende invloeden van een familiesysteem.

Ik leg uit hoe de geschiedenis van jouw ouders en voorouders (oorlog, ziekte, geloof, cultuur) invloed heeft op je ontwikkeling.  Welke overlevingsmechanismen dat in jou heeft aangezet en wat je soms moet doen om ‘erbij’ te horen. Hoe je partnerkeuze wordt beïnvloedt door de relatie met je ouders. Dat de patronen die je in je jonge jeugd hebt ontwikkeld nog steeds aanwezig zijn in je huidige relaties. Dat de overtuigingen (van jezelf of van je ouders) tot op de dag van vandaag je keuzes bepalen, hoe je van dit alles los komt en je zelf weer kan ontdekken! 

Na deze uitleg zit je vol inzicht en vragen die ik heel graag beantwoord.

Neem vrijblijvend contact op dan bespreken we de mogelijkheden.

De prijs is in overleg.

 

adres

Weldscamp 40

6905 CW Zevenaar

social media

overig

kvk: 82787948

%d bloggers liken dit: