INDIVIDUEEL:

Het is mijn missie om je te helpen je emotionele bagage op te ruimen en je blokkades van angst, verdriet, pijn en overtuigingen op te lossen.

Wanneer je gaat ‘opruimen’ en helen wordt jouw kern, dat wie je in de basis bent met al je kracht, licht en potentie, weer zichtbaar. Van daaruit leer ik je hoe je op een gezonde manier omgaat met emoties en alle hobbels die je in je leven tegen komt. 

Hiervoor put ik uit mijn jarenlange ervaring als familiesysteem opsteller, mijn spiritual arts opleiding waardoor ik weet hoe ik je energie weer kan herstellen en natuurlijk mijn eigen levenservaring. Dit bij elkaar maakt dat ik een totaal beeld heb, analytisch, energetisch en praktisch, van jou als mens en wat nodig is om emotioneel weer in balans te komen. 

· Krijg inzicht in je angsten, verdriet, pijn en trauma’s.                           

Zoals een klant zei; “Ik heb me nog nooit zó gezien en gehoord gevoeld, iemand die het overall plaatje 

ervaring als familiesysteem opsteller en gebruik ik nu voor de tafelopstellingen. jezelf begrijpen en ben je klaar met alle verwarring en emoties?

Bevrijd jezelf van angsten, verdriet, pijn en invloeden van buit font-size: 16pt;”>Balans in zorg voor jezelf en de mensen om je heenaf Symbol; color: rgb(19, 21, 22); font-family: Lato, serif;ent.

6pt;”>· 


adres

Weldscamp 40

6905 CW Zevenaar

social media

overig

kvk: 82787948

%d bloggers liken dit: