Ik ging naar Mariëlle, omdat ik voelde dat ik op mijn tenen liep in de relatie met mijn zoon.

Het stroomde niet. Na een inventarisatie vanuit Mariëlle gingen we kijken naar mijn gezin van herkomst. Mariëlle liet mij het gezin met de houten poppetjes opstellen. Alhoewel ikzelf al enige jaren bezig ben met persoonlijke ontwikkeling, werd ik enorm verrast.

De verhouding tussen mijn moeder en mij… De verantwoordelijkheid die ik als kind al op me nam en nog steeds droeg. Altijd regelen en verbinden in het gezin. Deze rol had ik op mij genomen. Het beeld staat op mijn netvlies gebrand. Tijd om de verantwoordelijkheid daar te laten waar hij hoort.

Maar ik kwam voor de relatie met mijn zoon??? Mariëlle gaf mij mee, dat er waarschijnlijk nu ook ruimte in deze relatie zou zijn of ontstaan. Dit was inderdaad het geval. Na deze sessie ben ik heel bewust aan de gang gegaan met mijn verantwoordelijkheid bij mijn moeder te laten. Dat was best lastig in het begin en soms is het dat nog, maar wat een ruimte heeft het gegeven in beide relaties; met mijn zoon én mijn moeder.

Echt geweldig. 


De (healing)sessies bij Mariëlle zijn voor mij een enorme ‘gamechanger’!

De afgelopen jaren ben ik me er steeds meer bewust van geworden dat ik het overgrote deel van mijn leven getraumatiseerd door het leven ben gegaan. Ik heb me vanaf eigenlijk vanaf jonge leeftijd altijd anders gevoeld. Ik voelde me vanuit mijn familiesysteem en lieve andere naasten om me heen zondermeer gesteund, maar eigenlijk door helemaal niemand begrepen. Ik heb me daarom altijd ontzettend alleen gevoeld en heb zowel fysiek als mentaal veel strijd moeten leveren. Zo heb ik jarenlang ernstig met mezelf geworsteld en met de ziel onder de arm gelopen. 

De erkenning van mijn diverse trauma’s door Mariëlle, een heel prettig en oprecht in mij geïnteresseerd persoon die me snel scherp in beeld had, is ontzettend belangrijk voor me geweest. Mijn reactie op al die trauma’s was namelijk járenlang rennen, heel hard weg rennen. Waarbij lieve naasten me altijd goedbedoelde adviezen gaven: ontspan eens wat meer, neem meer tijd voor jezelf, minder druk op jezelf leggen et cetera. Mijn frustratie is altijd geweest dat dit nu juist net iets is waar ik simpelweg niet toe in staat was. Mariëlle luisterde, vroeg door en gaf me de erkenning waar ik denk ik als zo’n 35 jaar op heb gewacht. Fan-tas-tisch, wat een opluchting!

Ik heb al zoveel hulp gehad in het reguliere circuit waaronder meerdere EMDR-sessies. Die hebben ook geholpen, maar de healing sessies bij Mariëlle vind ik super bijzonder. Ik voel het gewoon helemaal in mijn lijf gebeuren, ervaar plotseling veel meer rust en ben na een jarenlange zoektocht en van alles en nog wat proberen in 1 klap van mijn hoog ademen en daarmee samenhangende kortademigheid af. Ongelooflijk! 

Tot slot is het heel bijzonder om inzicht te krijgen in mijn gedrag en overtuigingen binnen mijn familiesysteem en het effect daarvan op mijn naaste omgeving. Ik ben ontzettend dankbaar voor de hulp van Mariëlle. Ik ben goed op weg mezelf te helen en om weer beter met mezelf in verbinding te komen en ook om daarbij te leren om beter voor mezelf te zorgen. Daardoor kan ik een fijnere vader, broer, kind, vriend en docent zijn voor alle mensen om me heen. Mijn reis is nog zeker niet ten einde, maar ik kan alleen maar tevreden zijn met zoveel resultaat in zo’n korte tijd.

Hartelijke groet, Onno

Mariëlle straalt een enorme rust uit. Dit maakt dat je je bij ontvangst direct veilig, vertrouwd en op je gemak voelt bij haar. Tijdens ons gesprek stelde ze mij mooie vragen, is ze oprecht geïnteresseerd naar wie je bent en weet ze feilloos en heel nuchter tot je kern te komen. 

Dat je plek in een gezin en familie zo van invloed kan zijn op hoe je in het leven staat, de manier hoe je met obstakels omgaat, hoe dit in relatie staat met hoe je omgaat met je eigen kind(eren) en geliefden om je heen, echt heel bijzonder en een eye-opener.

Mariëlle begeleidt je veilig naar jouw eigen vertrouwde basis. Zij geeft je handvatten om tot je eigen inzichten te komen en helpt je om je eigen verantwoordelijkheid te nemen, waarbij ze met respect naar je grenzen luistert.

Dank je wel lieve Mariëlle.

Hoewel het inmiddels een tijdje geleden is dat ik aan je tafel zat, ondervind ik nog dagelijks de positieve aspecten van ons gesprek. Het heeft mij geholpen om een meer ontspannen moeder en echtgenoot te zijn. Om met nog meer plezier in het leven te staan en om mijn eigen vrolijke pad in het leven te bewandelen.

Liefs Desiré


Wat een prachtige en mooie ervaring bij Mariëlle. 

De sessies waren 1 op 1 en bestonden uit zowel familieopstelling als heling. De rustige benadering van Mariëlle stelt je in staat om echt bij jezelf naar binnen te gaan. Het voelt veilig. Ze haalt de chaos bij je weg en legt uit hoe patronen in families ontstaan en wat je er zelf aan kunt doen. 

De heling was een bijzondere ervaring, je voelt echt dat er iets gebeurt. Mijn lijf reageerde alsof er een last weg viel en letterlijk de zon in mijn lichaam vloeide. 

Super bedankt voor je inzichten en inspirerende woorden.

Lieve groet Marie-Louise


Ik ben twee keer bij Marielle geweest. Haar benadering is rustig, respectvol en zonder oordeel waardoor ik me veilig kon voelen. Al snel weet ze tijdens een gesprek de gevoelige snaar te raken. Zo kwamen we tijdens de eerste sessie onverklaarbaar verdriet tegen. Door de juiste vragen van Marielle kwamen we steeds dichter bij de kern van mijn verdriet. Het bleek dat ik last had van dogma dat hoorde bij mijn vorige generatie. Door dit inzicht en een healing van Marielle kon ik dit loslaten.

“haar sessies zijn cadeautjes aan jezelf om weer vol in je eigen leven te kunnen staan”

Lyanne

                                                                                                                                                       

Wat bijzonder en heerlijk om een healing van jou te mogen ontvangen. In mijn geval een healing in mijn familiesysteem. Dit was ook nodig om weer verder te komen.

In rust en veiligheid nam je mij mee in duidelijke stappen met heldere en eerlijke inzichten in fijne energie.’

Super bedankt voor de rust die niet alleen ik, maar ook mijn voorouders, mijn kind en haar kinderen (gaan) ervaren en alle inzichten die je mij hebt gegeven.

“your restored the balance in my family/bloodline and I will pass it trough, but now in a better way”

Barbara

 

Ik vind het mooi dat je de persoon die tegenover je zit echt ziet en hoort.

Datgene wat besproken wordt kan jij op een rustige en ontspannen manier in het juiste verband zetten. Daardoor ontstaat ruimte voor inzicht en perspectief.

Door de healing ontstaat weer verbinding met jezelf, zo heb ik het persoonlijk ervaren.

Tanja

 

 Via een wederzijdse vriendin kwam ik in contact met Marielle. Zoals zoveel veertigers ben ik op zo’n rotonde in het leven aangekomen en door een samenloop van wat minder leuke dingen, was ik in de eerste versnelling hard rondjes aan het rijden.

Ook al kende ik Marielle nog niet, het eerste contact via de telefoon was eigenlijk al heel fijn. We hebben een uur met elkaar gesproken en ze wist al meer van me dan menig ander. Dat geeft wel aan hoe vertrouwd het voelde.

Niet lang na ons eerste gesprek had ik een ‘live’-afspraak. We spraken over het vastlopen op mijn rotonde en hoe de weg daarheen is geweest. Ik was doormiddel van diverse leiderschapstrajecten al eerder in mijn drijfveren gedoken en was me al aardig bewust van de invloed van mijn jeugd op het verloop van mijn leven en hoe ik ben geworden wie ik ben.

Doormiddel van het gesprek kwamen er echter veel meer inzichten naar voren. Zaken waar ik zelf ondanks de diverse verdiepingen nog nooit bij stil had gestaan. Het mooie is ook dat ik me nog meer bewust ben geworden van bepaalde beperkende overtuigingen die me remmen.

Na een ruime 2,5 uur praten, wat normaal toch best wel energie vreet als het over jouzelf gaat, ging ik met een fijn gevoel en meer energie weer weg.

Michael

 

Ik vond het een waardevolle workshop. De eerste drie avonden gaven inzicht in de invloed van de familielijnen op wie ik ben en hoe ik handel, de vierde over grenzen. Dat is bij mij (en zo te horen ook bij anderen) een actueel thema.

Ik vond het in een kleine groep bespreken van toegevoegde waarde. Anderen liepen tegen soortgelijke problemen aan, waardoor ik me realiseerde dat ik er niet alleen mee worstelde en dingen die ik vergat te benoemen of me niet realiseerde dat deze een issue waren, werden zo toch besproken.

Ik vond het een goede opzet qua groepsgrootte, duur en frequentie en dus qua inhoud. Marielle is rustig en helder en begeleid super goed. Durft moeilijke dingen te bespreken, legt de vinger op de zere plek en zegt rake dingen. Echt knap!

Jitske

 

 De workshop was in een heel fijne, ontspannen en plezierige omgeving en setting.

Veel geleerd en ontdekt over mezelf, maar zeker ook da je niet de enige bent die in meer of mindere mate met zichzelf worstelt en aan zichzelf twijfelt.

De aangeboden handvaten en tools zijn in de praktijk (zichtbaar en onzichtbaar) heel goed bruikbaar en nuttig. Ik zal dit zeker blijven doen.

Nogmaals bedankt Marielle en mede “workshoppers” voor deze bijzondere en inspirerende ervaring en bijeenkomsten!

Susanne

 

 Opmerkingen in de praktijk

“Ik ben blij met jou, iemand die het overall plaatje ziet”

“Je neemt me mee, maar in mijn temp en laat me de antwoorden in mezelf vinden en ik krijg inzichten en handvatten mee naar huis waar ik mee aan de slag kan.”

“Iedereen zou toch naar jou moeten gaan. Heel veel mensen zijn toch niet verbonden met zichzelf en dragen dingen bij zich wat ze niet weten?”

“jij DOET het niet, jij BENT het”

“Je bent een bijzonder en mooi mens”

 

adres

Weldscamp 40

6905 CW Zevenaar

social media

overig

kvk: 82787948

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Be-your-own
Average rating:  
 0 reviews
%d bloggers liken dit: