Categories:

Zo noem ik ze in ieder geval….

Ken je ze? Dagen waarop je het allemaal niet zo goed weet, je energie minder is. Beetje doelloos. Je weet best wat je wel wil, maar hebt minder zin in van alles en tegelijkertijd loop je tegen van alles aan wat je juist niet meer wil.

Afgelopen weken kwamen ze wat vaker voorbij.

Als je zo’n dag hebt, wees dan wat zachter voor jezelf. Scherm je energetisch goed af, zet fijne en haalbare intenties uit voor de dag en geef ruimte aan je behoefte om weinig te doen.

Zorg aan de andere kant goed voor jezelf door goed te eten, een wandeling in de natuur te maken of bijvoorbeeld door te schrijven over wat je voelt en ervaart.

Schrijven kan je helpen om inzicht te krijgen in je gedachtes en gevoelens.

Het zijn dagen die veroorzaakt kunnen worden door de energie die er is en afgelopen weken was die best pittig, of door wat je zelf daarvoor hebt ervaren. Is er iets gebeurt, heb je nieuwe stappen of keuzes gemaakt? Ben je patronen aan het doorbreken of heb je nieuwe inzichten gekregen?

Onderschat niet wat dat aan energie kost, daar moet je gewoon van bijkomen. net als sporters, die zorgen ook voor genoeg rust tussendoor.

Het helpt je niet om op zo’n dag jezelf te dwingen iets te doen wat je had bedacht te moeten doen. Het kost vaak veel meer energie en tijd en meestal is het resultaat dan ook niet optimaal.

Mits het kan natuurlijk, maar je zal merken dat wanneer je hier naar gaat luisteren er meer gebeurt op ‘het juiste moment’ en puzzelstukjes makkelijker op hun plaats vallen.

Je laat dan je binnenwereld en je buitenwereld beter op elkaar aansluiten en daar wordt iedereen beter van.

Klinkt dit voor jou als een utopie of heb je andere vragen, neem dan gerust contact op.

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: